2 6

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Στῦλος γέγονας Ὀρθοδοξίας, θείοις δόγμασιν ὑποστηρίζων τὴν Ἐκκλησίαν, ἱεράρχα Ἀθανάσιε, τῷ γὰρ Πατρὶ τὸν Υἱὸν ὁμοούσιον, ἀνακηρύξας κατήσχυνας Ἄρειον. Πάτερ Ὅσιε, Χριστὸν τὸν θεὸν ἱκέτευε, δωρήσασθαι ἠμὶν τὸ μέγα ἔλεος.

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ

Ως θείος Αρχάγγελος, των νοερών στρατιών, Τριάδος την έλλαμψιν, καθυποδέχη λαμπρώς, Γαβριήλ Αρχιστράτηγε· όθεν εκ πάσης βλάβης, και παντοίας ανάγκης, σώζε απαρατρώτους, τους πιστώς σε τιμώντας, και πόθω ανευφημούντας, τα σα θαυμάσια

Ιαπωνία. Αεροφωτογραφίες από τα σημεία που επλήγησαν πριν και μετά.


Ανοίγοντας την παραπάνω σελίδα (πατήστε ΕΔΩ) θα εμφανιστούν κάποιες αεροφωτογραφίες από τα σημεία που έπληξε ο σεισμός και το φονικό τσουνάμι πριν λίγες μέρες την Ιαπωνία.
Οι αεροφωτογραφίες είναι τραβηγμένες πριν συμβεί το κακό και αμέσως μετά.

Σύροντας απλά το δείκτη του "ποντικιού" μας πάνω από κάθε αεροφωτογραφία ξεχωριστά, από τα δεξιά προς τα αριστερά, θα σας αποκαλυφθεί το "μετά" στα ίδια ακριβώς σημεία, που δυστυχώς είναι συγκλονιστικό και δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τη μανία και το μέγεθος της καταστροφής!

Μετά από τέτοιες παγκόσμιες ανθρώπινες τραγωδίες, ίσως είναι καλό να ξυπνάμε λίγο από το λήθαργό μας και να αναθεωρούμε κάποια δεδομένα για όσα λογίζουμε ως πιο σημαντικά στη ζωή μας.

πηγη http://anavaseis.blogspot.com/