2 6

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Στῦλος γέγονας Ὀρθοδοξίας, θείοις δόγμασιν ὑποστηρίζων τὴν Ἐκκλησίαν, ἱεράρχα Ἀθανάσιε, τῷ γὰρ Πατρὶ τὸν Υἱὸν ὁμοούσιον, ἀνακηρύξας κατήσχυνας Ἄρειον. Πάτερ Ὅσιε, Χριστὸν τὸν θεὸν ἱκέτευε, δωρήσασθαι ἠμὶν τὸ μέγα ἔλεος.

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ

Ως θείος Αρχάγγελος, των νοερών στρατιών, Τριάδος την έλλαμψιν, καθυποδέχη λαμπρώς, Γαβριήλ Αρχιστράτηγε· όθεν εκ πάσης βλάβης, και παντοίας ανάγκης, σώζε απαρατρώτους, τους πιστώς σε τιμώντας, και πόθω ανευφημούντας, τα σα θαυμάσια

εγώ θα συνεργαστώ και με τον... διάβολο

Για να σωθεί η χώρα «εγώ θα συνεργαστώ και με τον... διάβολο» δήλωσε η υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ?????? Άννα Διαμαντοπούλου.Άστοχη η δήλωση της όσο και αν ήθελε να προκαλέσει αίσθηση.Πρώτον γιατί ως υπουργός Θρησκευμάτων ?????? οφείλει να προσέχει τι λέει και δεύτερον γιατί ουδείς πολιτικός politically correct δεν θεωρεί ή χαρακτηρίζει διάβολο κανέναν πολιτικό του αντίπαλο Αλλά αφού μας υποχρέωσε να ξεχάσουμε τα ελληνικά βιβλία, με τα οποία μεγάλωσαν γενιές και γενιές, τώρα έρχεται δια χειρός της και το τελικό χτύπημα για τη διάλυση της ελληνικής Παιδείας… Φρίξαμε κυριολεκτικά, όταν είδαμε στα «πολυδιαφημιζόμενα» dvd της, τα μαθήματα να αναγράφονται πλέον στην γνωστή βαρβαρική γραφή «greeklish»!