2 6

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Στῦλος γέγονας Ὀρθοδοξίας, θείοις δόγμασιν ὑποστηρίζων τὴν Ἐκκλησίαν, ἱεράρχα Ἀθανάσιε, τῷ γὰρ Πατρὶ τὸν Υἱὸν ὁμοούσιον, ἀνακηρύξας κατήσχυνας Ἄρειον. Πάτερ Ὅσιε, Χριστὸν τὸν θεὸν ἱκέτευε, δωρήσασθαι ἠμὶν τὸ μέγα ἔλεος.

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ

Ως θείος Αρχάγγελος, των νοερών στρατιών, Τριάδος την έλλαμψιν, καθυποδέχη λαμπρώς, Γαβριήλ Αρχιστράτηγε· όθεν εκ πάσης βλάβης, και παντοίας ανάγκης, σώζε απαρατρώτους, τους πιστώς σε τιμώντας, και πόθω ανευφημούντας, τα σα θαυμάσια

Ένα αγόρι με αναπηρία έρχεται στο σχολείο και τότε η μικρή Μαρία...Η καλύτερη ταινία μικρού μήκους που έχετε δεί ποτέ! (BINTEO)

Ένα αγόρι με αναπηρία έρχεται στο σχολείο και τότε η μικρή Μαρία...Η καλύτερη ταινία μικρού μήκους που έχετε δεί ποτέ! (BINTEO)


























Ένα αγόρι με αναπηρία …. «αλλιώτικο» από τα άλλα έρχεται στο σχολείο. Κανείς δεν του δίνει σημασία εκτός από την μικρή Μαρία… Στο τέλος της ιστορίας το αγόρι «φεύγει» και τότε η μικρή Μαρία αποφασίζει τι θα γίνει όταν μεγαλώσει!


Η αθώα ψυχή ενός παιδιού μπορεί να αποτελέσει κινητήρια δύναμη όχι μόνο για όλη τη ζωή του αλλά και για τη ζωή των γύρω του. Η ευαισθησία, η αυταπάρνηση, η άγνοια της ιδιοτέλειας, διδάσκουν δύναμη και όχι αδυναμία..


Και ο πόνος της απώλειας στην τρυφερή παιδική ηλικία, μπορεί να σημαδέψει για πάντα το δρόμο της ευθύνης, το δρόμο της ζωής του καθενός μας..


To βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι στα ισπανικά. Ωστόσο η δύναμη της εικόνας είναι τόσο μεγάλη που δεν θα σας δημιουργήσει κανένα πρόβλημα αυτό. Τα συμπεράσματα και τα συναισθήματα στο βίντεο που ακολουθεί, δικά σας…

http://www.agioritikovima.gr/